fAMILJEN FLINTA

Fyller år idag.
(Nu ska jag sova(

Lalala mina rubriker suger

Jag har förresten inget att skriva. Lite onödigt. Far iväg i min blå såpbubbla till mor imorgon. Zumzum.

Saker som får mig att ligga vaken om nätterna

  • Okej. Det största först. Vilket är mina jävla grannar. Jag vill döda dem. De har två lampor vid sitt garage (som är mittemot mitt fönster) som de släcker 23.02. När de släcks och jag är vaken vet jag alltså att klockan är 23.02. Det är praktiskt. Annars är det: ARGHARGHAGRHGAHAGRHRHGH DÖ!
  • Låtar. Och reklamer. Ibland får jag de bara på hjärnan. Som medleyt till VH1 (ni vet den bättre MTV-liknande kanalen. Utan massa reklam och fjortisvarningar). Då får jag panik och skriktänker (special á la mig) "Bä bä vita lamm".
  • Mer grannar. Fast det är mer när jag inte kan somna för lampan (grannarna igen alltså) som jag tänker på dem. Först: Varför har de en ondskefull lampa? Eller är det bara de som är ondskefulla? Vad tjänar de på att ha en lampa in i mitt rum? (Notera nu väl att mina grannar inte kommer hem klockan 23.02 och inte precis innan heller, alltså har de det bara för det är "kul"). Fats jag har inte fårgat varför de har det förstås. Kanske något mycket viktigt. VET NI VAD SOM SKULLE VARA SÅ JÄVLA MYCKET SMARTARE IDIOTER? ATT HA EN RÖRELSETIMER!
    Idioter. Fast där lät jag som killen-på-BDB-med-agressionsproblem. Inte ok.

Skola. Jag: Hon är gul, hon är glad, hon...

Skola. Jag: Hon är gul, hon är glad, hon är... Louise: Hon är asiat!


BÄDÄBÄ

Jag HATAR folk som lägger upp bilder typ fem gånger om dagen. På bilddagboken alltså. ARGHARGHARGH på det. Typ Patrik. Jag. DÖÖÖÖÖÖR.
Panik. Ja. Jag hittar inte ett avsnitt av The Mentalist jag vill se. :(
-dör-

Egochock!

Alltså; jag har klippt mig!

Måste bara

Måste bara äta. Ska uppdatera sen. Sen = imorgon. Jag är så jävla trevlig alltså.
Hemstudiedag imorgon ändå. Vilket betyder att man får uppdatera. Typ bara sitta vid datorn hela dagen. Fast det är en hemlighet.
Klippte mig idag. Och gick långpromenaden. Ska se på tv om... 6 minuter. Var match innan men jag såg inte. "Liv."
GRATTIS NELLY! Känner att jag måste skriva det överallt or I gonna get killed.

Idag har jag spenderat hos läkare

I en och en halv timme. Det är hela dagen, typ. Halsen. Typ cancer. Kanser. Han ser. Hamster. Eller kassler.
Det var det jag tänkte på i natt. När jag vaknade och åt halstabletter.
Nu fick jag ett sms. Två stycken faktiskt.

Jag har badat

Varmt och länge. Och är så jävla trött. Ska bara göra massa saker sen ska jag krypa ner under mitt täcke och dö.

ISSSSS

Jag är supermegasugen på is. Jag ska äta is nu. I ett glas. Med äcklig saft. Och se på tv eller något. Klockan är nio... nu. TVV.
(Jag är astrött)

Taggad är fel ord

Taggad är när man fått en tagg i sig, tatuerad.
Peppad däremot är när man är på G.
Taggad, vadå på G liksom? Nä vad i helvete.

Hm

För att inlägget under var vääääldans långt kanske jag borde korta av det eller något.
Men nej, jag är elak. Nu ska jag sitta och vänta på att se på TV. Gud vad kul liv jag har.

Politik

Åh. Jag blir aldrig trött på politiksnacket, men alla andra är. Så nu ska jag säga det sista jag har att säga:

Alla (nu ska jag inte dra alla under en kam ändå, de flesta menar jag) säger att de hatar SD. Sverigedemokraterna. Det hatade partiet. Med Jimmie Åkesson i spetsen. Men jag måste säga att JAG tycker att de värsta i partiet är följande:
- Mattias Karlsson, Lund. Abortmotståndare.
- Per Ramhorn, Malmö. Vill stoppa moskéer för de "motverkar integration".
- Björn Söder, Helsingborg. Mot homosexualitet, för dödsstraff. På något sätt är denna man värst, eftersom jag själv är så för homosexualitet man kan bli. (Sedan blir jag såklart glad på ett skadeglatt sätt när jag ser att han skadat armen i min egen stad, Eslöv! Tack. För att inte alla är rasister!)
- Carina Herrstedt, Sölvesborg. Hon är ju för fan dömd för förtal.
- Kent Ekeroth, Lund. Anser att Sverige kommer drabbas av inbördeskrig om inte islamiseringen stoppas.
Ja. Ni ser själva. Alla jag har tagit upp är ifrån eller kommer sitta som viktiga män/kvinnor Skåne. Är vi mer rasistiska här eller vill vi bara få folk att tro det? Det är helt jävla...
Självklart finns det bra människor i partiet också. Något måste väl få folk att rösta på dem:
- Mikael Jansson, Göteborg. Tog avstånd från partiets extremism, normaliserade partiet till 2005 då han lämnade efter omröstning mot Jimmie Åkesson.
- Erik Almqvist, Lund. Tycker att arbetsmarknadspolitik är viktigare än invandrarfrågor. Bra där! Och en skåning också. Måste kännas hemskt för SD.
- Richard Jomshof, Karlskrona. Fick lämna sin karriär som lärare för sin politiska åsikt. Även om det är ett jävla skitparti känns det som om det är en fin gärning eller något. Dessutom är han syntmusiker.
Men till the thing. Nästan alla, de flesta alltså, säger att de hatar SD. "Åh, de är helt jävla dumma i huvudet!", "Kan de inte bara gå och hänga sig?" och "Jimmie Åkesson är nog bög!". Det sista borde inte vara en förolämpning, men i dagens samhälle blir det lätt så, och eftersom partiet (inte har gått ut med detta, men eftersom de har partimedlemmar som tycker så blir det att vi utomstående tror att alla tycker så) är emot homosexualitet så är det nog ingenting positivt.
Om nästan alla hatar SD, vem röstar då på dem? Dagens Metro skriver: "I Almgården i Malmö röstade var tredje väljare på Sverigedemokraterna."
Var tredje människa röstade alltså på SD. Det är inte lite mycket. Almgården ligger mittemot Rosengård, bara en motorväg skiljer.
Sverigedemokraternas ordförande i Malmö, Lars-Johan Hallgren, säger: "I Almgården upplever man den ickefungerande integrationen. Man har stora problem med ungdomsgäng från Rosengård som kommer över och stjäl cyklar och skapar allmän otrygghet."
Är du säker på att det är utländska ungdomar som gör detta? Nej, det kan han inte vara. Om han inte sett det själv förstås. Nu kan det ju vara så att Lars-Johan har sett ett utländskt barn som snott hans cykel. Han blev säkert skitsur och kom på att nu, nu ska jag gå med i SD och berätta om mitt hat mot alla människor som inte tillhör vårt land.

Men, som min kära moder sa, det är mycket som inte härstammar från vårt land. I matväg så kommer pasta (och pizza) från det älskvärda landet Italien, smöret från Asien och potatis från Sydamerika. Och det är väl det mesta vi äter om dagarna, smör, potatis och pasta. Köttbullar kommer såklart från Sverige, ett poäng till oss. Woho!
Vad kommer mer från utlandet då? Vår arbetskraft. Även om vi har stor arbetslöshet i Sverige så beror den absolut inte på utlänningarna. Visst, det kanske bidrar till den med en större befolkning, men de flesta utlänningarna har säkert ett jobb.
Jag vet inte om ni hörde om det, men den gruppen på Facebook som uppmanade utlänningar i Sverige att stanna upp trettio sekunder till fem minuter förra tisdagen (?) var underbar. För hur hade vårt land sett ut utan invandrare?
Jo. Vi hade knappt haft några busschaufförer (nu säger jag inte att alla busschaufförer är utländska, från skolan till centralen vareviga dag har vi supersvenska Olle), städare (samma där, men nu tror jag att jag tar upp de jobb som är enkla att få. Hade jag själv invandrat till ett land med hög arbetslöshet och inte haft någon speciell utbildning - nu har nog många det ändå, men eftersom de inte får jobb... - så hade jag tagit jobb som städare eller busschaufför eller liknande) eller byggare.
Jag läste en artikel för ett tag sedan om ett bygge här i Skåne, jag minns inte exakt var någonstans. Det var en hemsk människa som ägde det bygget, för arbetskraften, utländska såklart, fick bara sexton kronor i timmen. Jag ska förklara. De fick 16, sexton, sixteen, ست عشرة kronor i timmen. Det är fucking jävla sjukt.
Nog om det och tillbaka till artikeln i Metro om Ingela Stridsberg som röstar på SD för att begränsa invandringen. När reportern (Johan Mårtensson) berättar att SD fick 34,7 procent i kommunalvalet och 29,9 procent i riksdagsvalet av Almgården säger hon följande:
"Jag är förvånad över att de inte fick fler. När man bor såhär nära Rosengård ser man baksidan av sossarnas och Moderaternas invandringspolitik. Jag umgås med folk från hela världen, jag är inte främlingsfientlig, jag vill bara begränsa invandringen så att de som kommer hit får det bättre."
Jag håller med Ingela där. Det är inte humant att ta in, säg, 100.000 vuxna flyktingar och ge 50.000 jobb medan man skickar tillbaka resten efter ett tag. Att istället ta in 50.000 och ge alla ett ordentligt jobb vore mer mänskligt. Men det är stora summor vi pratar om, ett land i krig har ännu fler människor. Och romer kan vi inte skicka till Frankrike, men det tar jag en annan gång.
Adrian Kaba från Socialdemokraterna säger:
"SD har fiskat röster med retoriken att invandrarna står bakom alla brott och oroligheter."
Och jag kan inte annat än att hålla med honom. En stor del av brott i Sverige begås säkert av invandrare eller svenskar som umgås med invandrare. Även om det är rasistiskt att ens tänka så utan bevis, så är det säkert många som gör det.

Här kommer något totalt ointressant om mina egna erfarenheter av invandrare:
Utländska män har en kärlek till att gå och träna. Göra sig breda och ryggen och biffiga. Gör en svensk man så får det honom att se, på något sett, töntig ut. Ser jag tre män, två utländska och en svensk, som ser nästan likadana ut kroppsmässigt tänker jag mig svensken som... wannabee. En person som vill vara som dem, med invandrarsvenska och brun-utan-sol.
Det är värre än Stureplanskillarna. Mycket värre. Värre än Barbietjejerna som ringer pappa inne på NK och ber att få 40.000 till kontot.
Varför vara något som alla hatar? Ursäkta om det lät rasistiskt, jag menade självklart inte så. Men eftersom alla, omedvetet eller inte, ser utlänningar som något sort av hot, varför försöka vara så? Jag gör det själv, ser jag tre invandrarmän som står och väntar på bussen (vilket jag gör nästan varje dag måndag-fredag) så tänker jag "fan, kan jag inte vänta en timme och ta en senare?".
Kalla mig rasistisk eller något, men jag har en anledning. Första gången jag åkte bussen med dem sa man 1 att han inte fått sitt busskort än. Jag satte mig på "min" plats i bussen, första platsen i bakre delen av bussen, och när man 1 och man 2 kom och satte sig (en bakom mig och den andra på andra sidan gången) skrattade man 1 och skrek till busschauffören "vafan gåru på den förrrrrr?". Och flinade bigmama stort. Sånt gör mig skitsur.
Idag var de hela gänget. Jag satte mig på min plats och man 1 bakom mig, man 2 bakom honom och man 3 på andra sidan gången bredvid man 1. Man 1 började genast göra fitta/kuk-tecknet (ni vet med fingrarna, "går inte, når inte, passar perfekt" som man sa i ettan/tvåan) till bussen bredvid. "Okej", tänkte jag, "det kan jag stå ut med". Jag började läsa min tidning, men eftersom jag har problem med att sitta med ryggen mot sätet eftersom jag tror att folk kommer att kleta tuggummi i mitt hår, lutade jag mig mot fönstret.
Plötsligt slår någon på dörren. Efter att chocken lagt sig tänker jag: "okej, det kan jag också stå ut med. Nu kör vi, snälla". Då börjar man 1, som om han hört mina tankar, skrika till busschauffören att "när faaaaan skaru köra mannen". Vi kör ganska snabbt efter det, männen flinar.
Då böjer sig man 1 fram över sätet och ser på mig medan jag läser tidning.
"Va göru", säger han.
Jag svarar inte.
"Vafan göruuuuu", säger han då.
"Läser", mumlar jag.
"Va saruuuu", säger han.
"Läser", säger jag högre.
"Okejrååå faaaaan va tråki man kan vaaa dåå", säger han.
"O FUCKING K", säger jag högt och går av bussen.
Mm, kalla mig gärna rasistisk men hade det varit en svensk hade jag gjort likadant, det kan jag säga. Fast jag hade varit värre om det varit en svensk som låtsas vara utländsk. Det kan jag säga.
Fast, jag kan säga, att jag umgås ju också med invandrare. Inte med den typiska typen, men visst är Lisa utländsk. Jenny är trefemtedels grek eller något och Olivia har ett konstigt efternamn, så något är det.
Så jag är väl som Ingela Stridsberg (i artikeln från Metro), "jag är inte främlingsfientlig, vill bara begränsa invandringen". Men inte röstar jag på SD för det, eftersom det är ett parti som gör mig nervös och irriterad.
Jag vill INTE rösta på människor som är emot abort, homosexualitet och invandring/islam/moskéer. Då skjuter jag nog hellre mig själv, för jag är inte en människa som gillar att göra livet surt för folk som inte förtjänar det.

Jag röstar inte på SD 2.0

Och kommer aldrig göra. Never ever. Jag hatar SD. Det är rasism, det är som Hitler fast i Sverige och inte judar utan utländska.
Så jävla roligt. Hur fan kommer det bli? Hitlersverige. Kan se det framför mig.
Nu ska jag ta hand om mitt liv och trösta emo-folk.

Tjuuuu

Måndag. Idag har jag jobbat massor. U-knappen var lite seg. Det kliar i mitt öga.
Kommer skriva sen om valet. Är lite död bara.

Lågt

Låg dag idag. Sa mamma. Tittar på Pettson och Findus och äter glass. Hon är och röstar. Skulle följt med men pallar inte. Pallar inte någonting.

Blondinbella och Moderaterna

Undrar vad hon får betalt för loggan i hörnet?

IKEA

Mamma har en likadan dator som jag, fast en "lillebror" säger dem. Min är finare.
Var på bio igår. Jättesöt. Dog lite. Har kollat i Biotidningen. Är en massa jag vill se. Får bli rik.
Nu kom mamma. IKEA snart.

Tja 2.0

Sitter hos Nelly. bollar idéer om en bok. Trevligt värre.
Bio sen.

Tja

Skola liksom. Idag har vi röstat och skolkat från en lektion vi inte skulle ha. Bild. Mucho trevligt.
Ris till mat, jag gillar ris. Är lite trött på det nu. Blir ris hela tiden känns det som. Rrrrrrris.
Förresten så vann Moderaterna vårt val. Mycket intressant. Miljöpartiet kom tvåa och trea kom... domdomdoom... (Jenny går och kollar) Piratpartiet! Är vi för fildelning eller är vi?!

Min lillebror är nog...

gay! Kolla, kolla (att han är en reko kille):
Han har röda naglar, alltså.

Jag röstar inte på SD

Nepp.

Hej

Fina rubriker. Jag vet.
Sämst väder idag. Sämst väder = dåligt humör. Och idrott. = värra humör. Känns som om Gud har något emot mig.

I really fucked it up this time


Hej

Jag ser på nazi-film. Roligt!

Och supersnygga skor

(Jag gillar H&M)

Ska ha en khakigrön jacka i vinter

399 :-
500 :-
399 :-
Kan ju säga att jag gillar ettan bäst. Blir att spara.
Alla plagg från H&M.

Stella

Jag är seg alltså. Vi får prata. Snart. När vi har tid liksom. För jag är seg och totaldissar msn. Men. See you there liksom, snart liksom. Eeeh tyyyp. Imorgon?

Frys te

Ibland känns det som om man vill ta hela världen i sina händer och slita och dra tills det går sönder.
Så kändes det igår.
Imorgon går jag till skolan.

-

Nepp.

Söndag

Örk. Sjuk.

Snart åker jag ut i ingenting

Igår var det fest. Långt in på natten. Alldeles för långt in för mig som är sjuk. Tyckte väldigt synd om mig själv och gick och lade mig till sist. Huvudvärk idag. Bläh.
Min röst har pajat igen, pratade för mycket igår.
Snart ska vi ut i ingenting till stugan och ha kräftskiva. "Roligt" när man inte kan äta.

Gissa snyggingen

Jag söker upp snyggingar när jag är sjuk. Gissa vem?

Jag är krigsskadad

Cutcut på fingertoppen.

Yummie


Jag lever på nudelsoppa nu när jag inte kan äta. Stackars mig.
(Det luktar som om något brinner i huset, men det är nog inte farligt! Nu ska jag fortsätta städa!)

Jag är sjuuuk

Igen. Det är så jävla synd om mig. Bara sitter och stirrar. Och käkar glass och halstabletter. Och har sett alla inspelade program nu, så nu har jag bara musik kvar. Hoppar på att bli frisk typ nu.

RSS 2.0