Oooondagsångest

Det är väl onsdag idag? Jag tror allt det är onsdag, men det kan vara torsdag, och i sådana fall har jag missat Glee, som går på onsdagar, vilket suger väldigt mycket. 
Det är onsdag.

Det regnar ute. Inte snöar, vilket hade varit sjukt fint och efter-juligt, utan det regnar. Småregn. Smilla har sin vanliga plats i fönsterkarmen och väckte mig alldeles för många gånger i natt för att typ säga hej eller något. Det är synd om henne. Jag känner mig som typ /hemsk kattägare för att jag tagit henne hit. 
I alla fall det ÄR onsdag och det ÄR Glee idag och... Glee är mysigt. Nu ska jag starta mitt element som aldrig är igång för det blir bastuvarmt då.

Förresten, motiverat Matt Smith som bög-spam




/John Keats

“I have been astonished that men could die martyrs
for their religion--
I have shuddered at it,
I shudder no more.
I could be martyred for my religion.
Love is my religion
and I could die for that.
I could die for you.”

äter scones

Idag gjorde jag scones. En scones. Det heter liksom scones med S i slutet även om det bara är en. 
I mitt rum, hos pappa, är det en Smilla. Jag tycker väldigt mycket om en Smilla och hon är väldigt desorienterad. Stackars henne.
Tillbaka till min ena scones. Kände mig väldigt ensam där. Vill någon dela scones med mig?

såg nyss en film

Melancholia eller något hette den. Fattade ingenting. (Snygga människor så det var okej)

Den var bra.

ångest liksom

det är raketuppskjutning nere någonstans och moi sitter i soffan och ÅNGESTAR FÖR JAG HATARHATARHATAR raketer. fyrverkerier. whatever

Så det var julafton

Morgonen var lite:

Sen gick vi hem och peppen var:

Vädret var:

Och sen gick vi... hem till farmor och såg Kalle Anka, då vare:

Och sen kom inte folk, och de var liksom:

Och vi bara (hungriga):

Sen kom folk!:

Och vi åt och sen var W lite sugen på jul och klappar men fick inte det och var alltså lite:
Och sen var det gröt:

Och klappar, som var lite:

Och lite:

And this:

Och, på de bra presenterna:

Och sen var det klappspelet (omotiverade bilder hej):

Och lite:

Inte så kul alltså. Sen öppnade vi presenterna och alla var:

Förutom en kille som var typ:

(Arg alltså)
Sen, eller innan faktiskt, hej dålig koll, gjorde pappa såhär:

Och sen gick folk hem, likt:

Och det blev jobbig stämning som:

Och moi försökte vara snäll trots att stämningen var:

Sen kom samtalsämnen jag inte kunde bry mig mindre om upp så det blev:

Och folk bara "ska du inte sluta äta eller" och mina ögon sade:

Och folk gick hem och jag bah:

pratar i telefon

Mina persienner är som persienner ska vara och lyser in alldeles för fint. Idag sken solen! Och jag låg nyss i en ficka (min röst låg i den alltså). 

Idag var det julotta. Det var... mysigt. Halvsov i bänken och så vidare. Gick hem och sov. Ska baka imorgon!

GOD JUUUUUUUL

fett peppad oki

OKEJOKEJOKEJ SÅ KÄNSLAN ÄR


FÖR. IMORGON. ÄR. DET. JUUUUUUUUULLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idag är det lördag

Okej, jag har rubrikbrist. Acceptera det. 

Igår var jag hemma (igen) (för jag var det i torsdags också) (och gick hem tidigare i onsdags) (mitt huvud mår inte som ett huvud bör) och då bestämde sig min moder och jag för att ge oss ut i skitkalla, astråkiga Eslöv. Vi hyrde film. Fem stycken! Väldigt ycket för min filmhatande mamma. Sedan handlade vi en massa godis.
Sedan blev det kväll och vi åt macka och sen såg vi en läskig film (som inte var så värst läskig EGENTLIGEN) (men det sitter en skiträdd människa framför skärmen) (jag alltså) som hette Barnhemmet. Den är läskig, okej? I alla fall, för att ta bort läskigheten såg vi VÄRLDENS SORGLIGASTE FILM SOM JAG FICK ETT MENTALT SAMMANBROTT FRAMFÖR OCH BARA GRÄT OCH GRÄT OCH GRÄT FRÅN DE FÖRSTA FEM MINUTERNA. Hatchiko hette den. Sjukt sorglig. det var om en hund. Så. Sorglig. 
I alla fall, när jag var klar med mitt gråtande och så gick jag och sov lite (jag kunde knappt somna för Barnhemmet hemsökte mina tankar) (så jag läste massor och sen somnade jag för mina ögon dog av utmattning). Sen blev klockan någongång runt tre och jag vaknade av ett BRAK. Jag glömde att berätta att vi satt upp julgranen. I alla fall, vi hade satt upp julgranen på dagen. Och då hade Smilla vält julgranen. Mitt i natten. Jävla. Bög. 
Så mamma bara "balblabla" och satte upp granen men där var en människa som inte kunde somna om (jag igen) så jag gick upp och... eh... såg på Musikhjälpen. Mitt i natten. Från tre till fem. Sen somnade jag. Till åtta. När jag gick in på mitt rum. Och sov till halv tio. 

Jag borde söka hjälp eller något. (Smilla borde söka hjälp för sin kärlek till att klättra i julgranen) (Och mamma borde söka hjälp för att alltid somnar om på tre sekunder)

ehj

Spenderade nyss en och en halv timme med att kolla på en film med en läspande skådespelare - på engelska. Utan text - bara för att skådespelaren är SNYGG och spelade bög. 

Den var fin.

Var jag än går ser jag bara:


och

och

och

och

och


Jag tror jag är lite beroende.

it's just a sickness i have

Sitter i soffan med mina två rumskamrater (dvs mamma och Smilla) (dvs 2 vi delar inte rum utan hus). Eller, tja, jag halvligger och mamma ligger definitivt (inte med någon, förstås) och Smilla busar som vanligt. 
Idag var jag ensam igen, fast jag var och konfade mig, så det var inte så farligt. Sen när jag kom hem låg jag i soffan och lyssnade på musik och läste saker på min dator och drack te och hade tända ljus överallt. Som vanligt. (Dvs en vanlig kväll när jag är ensam hemma ser ut så) (och en kväll när mamma är hemma också... mysigt) 
Imorgon är det studiedag så jag ska chilla mycket och så vidare (faktiskt. inte. alls.) och sen ska jag gå i skolan på tisdag och fortsätta med det resten av veckan och sen är det helg. Och sen är det skola. Och sen är det LOV!!!!!!

Rubrik:

Jag är väldigt, väldigt kär. I min katt. Hon är så söt så jag avlider så otroligt mycket. Jag fattar inte hur man kan vara så söt. 
Sitter i soffan liksom och hon ligger bredvid och tittar på det tända ljuset. Hur. Söt! Jag är kär i henne. Ska gå och pussa på henne nu.

hej

Igår fyllde min lillebror år. Det var lite kalas och så. Mysigt. Min kaka (Marits mammas kaka osv) blev superälskad. 
Nu är ingen vaken så jag sitter helt ensam i soffan och soffar mig. Ska hem sen. Här kommer en bild:


För att jag ska se Glee sen. Nu typ. För nu vaknade någon!

-


i still love u though

yay den första sparade bilden på björn osv

(louise du är bra liksom)

Så jaha mm japp

Det här med att fortsätta blogga och inte landa i något vakum (vakuum, really?) gick ju bra och sådär. Borde mest dö och sådär ni vet.

RSS 2.0