Säg hej till Björn!

Så, nu är Kent död. Kent var min förra dator, och ja, ni vet redan att han är död för jag skrev det i förra inlägget, MEN, Kent är död. Rest in Peace, Kent. Det var inte så många som visste att han hette Kent, men han hette Kent. Han var hemlig, Kent. 

Och ut med det nya och in med det gamla. Skoja, tvärtom. Säg istället hej till Björn som är min nya! Björn är likadan som Kent fast en nyare modell (ja, jag gillar dessa datorerna....) och det suger att behöva fixa om allt nytt, men vi kommer vänja oss vid varandra, jag och Björn. 

Björn, för övrigt. Varför detta namn kanske du tänker? (Okej, så jag skriver detta till mig själv för att minnas varför han heter Björn)
Jo, min dator måste vara stark. Kent var inte stark för han dog av lite nudelsoppa (kanske kan det bero på att han fått saft, läsk, diverse mat och lite nudelsoppa innan den avgörande nudelsoppan på sig innan, men alltså, för att vara ärlig, jag har fått allt det på mig OCH DÖR JAG? Nej, men herre Dator varför dör då Kent? Jävla. Fjolla) och det kommer aldrig få chansen att göra/ska Björn inte göra. För Björn är stark. Det hör man liksom på namnet. Björn. Som en björn. Björnar är starka!
(Ok så det kanske är så att en pöjk i mitt favoritband heter Björn men det spelar ingen roll.)
(Björn är ett starkt namn)
(Björn är snygg okejdå)
(Men stark!)
(Min dator behövde ett snyggt namn också för att keep up good work)
(Ingen aning om varför den behövde det men okej)
(Jag gillar bara Björn)
(Det är alldeles för många parenteser här)

jag finns fortfarande! /bloggen

Så den finns fortfarande. Min dator har då gått sönder så istället för att skriva meningslösa inlägg som alldeles för många människor läser för att det ska vara anonymt. Men! Nu är det så att det är igång igen för jag har snott en dator av min moder. Så, den vanliga uppdateringen av vad som har hänt och vad som händer och vad som ska hända:



everydat i'm tumblrin'

Sitter och lyssnar på Barda från köket. Detta huset är seriöst skitmysigt. Av någon anledning ligger min mobil i vardagsrummet. Vi åt nyss mat och det var väldigt gott (minus morötter). Najs att vi ska bada bubbelbad imorgon och bada bastu idag (jag ska dock inte det för att jag inte vill, anarchyyy) (slipper barnet då) (fast hon är ju söt). 

Så. Chillar lite nu och sånt där. Pappa och Peter pratar om kök och pengar och sånt, konversationen lyder:
Peter: "Detta måste... nya luckor..."
Pappa: "Luckor hade man kunnat göra hemma. Problemet är lådor och sånt."
Peter: "Mm."
Pappa: "Man hade ju kunnat gå in och göra det själv och så. 
Peter: "Ja, ska man göra något ska man inte småhatta och så, man ska göra allt."
Pappa: "Ja. Luckor och sånt lyfter ju helt."

Tänkte att ni inte bryr er om det så jag tänkte berätta att min tumblr är lite mer oseriös än min blogg så där blir man gladare än här. Check. It. Out. Here -> wat

nu är faktiskt julen här

Idag var vi i en såndär butik som hade allt möjligt, typ julgrejer. Och andra saker. Men julgrejer framför allt! Så jag köpte lite julgrejer. Typ julglas, julpepparkaksburk, juluggla och någon annan julgrej jag inte minns. 

Och så var vi uppe på Globen och ni vet chillade. Sanna (Peters fru) (Peter är den vi bor hos här) ska jobba natt idag så då blir vi ensamma med det jobbiga barnet (oooh neeej jag sa jobbigt barn) (hon är söt och så men väldigt påträngande) (men söt ändå). Alltså, Peter kommer ju också vara hemma så vi blir inte helt ensamma. Jaaajaaaa, ska typ chilla nu ensam med min dator. Sorgligt liv.

Om cirka två timmar kör vi hit

STOCKHOLM!!!!

chahcha

min katt vill äta min glass nu vänta!!!!!!!!

Okej, så. dag var jg och handlade glass och hårfärg. nu äter han igen vad fan!!!!!!!

Okej, så. Och lånade böcker och sådär hejdå.

RSS 2.0