Jag gjorde nyss strokeakuttestet

Och hade alla rätt! Jag är så bra!

men denna är också ganska bra

Älskling du vet jag ramlar omkring här utanför och fryser lätt du såg så vacker ut idag när du berättade att det var slut dina ögon glittrade fast din fasad såg ledsen ut och det var januarikallt fastän solen sken och i fönstret på caféet bakom dig stod dina kompisar och viftade men händerna och jag höll inne tårarna och sa ja okej jag förstår precis ja det är du inte jag absolut (jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig!) jag förstår JAG FÖRSTÅR ATT DET ÄR SLUT sedan gick jag snabbt därifrån och gömde mig bakom ett träd och såg dig gå in och krama om en kille och du log och du skrattade och jag grät
och nu har klockan slagit åtta och hela dagen har jag letat och letat och letat och jag vet inte själv om att jag letar efter ett tecken på att äkta kärlek finns och inget lyckligt äckligt sött par har letat sig ut idag och kyssts öppet på torg och gator inget par har värmt sig i varandras jackfickor inget par har delat en latte på pressbyrån och därför gick jag hem till dig och ställde mig nedanför ditt flickrumsfönster som stod på glänt och av ljuden att döma hade du sex och klockan är ett nu och det är den första hela dagen i mitt singelliv och så många gånger jag stått här och längtat efter dig men denna är värst för jag vet att jag aldrig kommer få hålla om dig igen
älskling du vet jag ramlar omkring här utanför och väntar på att du ska öppna din dörr


det här är nog det finaste jag någonsin skrivit

Vill behålla känslan av ett romantiskt poesilandskap. Hand i hand med världens kärlek. Eller smsa långa texter och bedyra kärleken hela natten. Skratta åt omöjliga saker. Se folk i ögonen på riktigt. Ta vackra stilleben. Lyssna på musik på sjukhus och gå hela natten i en stad av höghus. Le mot främlingar på tåget. Läsa böcker för någon i solen. Vara snygg i bikini, eller ful, för ingen bryr sig! Ha runda solglasögonen som på sjuttiotalet. Låtsas vara någon annan, någon konstig. Svara i telefon och skrika ”Batman!” Ha födelsefester. Söndag i sängen i solskenet. Möblera om. Städa. Ha ork att göra någonting. Luncha med en vacker mamma som verkar vara syster. Cykla i natten. Vara kär. Sjunga högt och inte skämmas. Lämna människor som drar ner. Skriva långa nonsenstexter. Vänta på sms. Stirra in i väggen.


otis

dricker ur mitt glas.

Sånt och såntdär

Nu är det onsdag. Vår grupp i skolan i halv för vissa bestämde sig för att åka på semester. Josi och jag är kvar. I söndag (på söndag) åker vi till stugan och ska vara där en viss tid... Jag har en ny katt! Den är inte så värst ny längre men har bott mindre än en vecka här. 

Ikväll är det Greys så då ska jag äta rån + aromat + citron för det är gott osv. Fick sms nu. Mm och vi ska få en ny lärare och sådär och man vill ta livet av sig lite fast I FÖR SIG vi har redan bytt lärare tre gånger så vi kan lika bra göra det en gång till liksom!

det här är ingen rolig blogg

Jag har ingen bro längre btw. (Kom på att det såg sjukt skumt ut, liksom VAR hade hon en bro??? En BRO? Jag menade förstås bro. Som i gangstah BROHHHH)
Idag har jag stått upp i ex antal timmar (kom på att man skriver X antal timmar men orkar inte ändra) och ska upp om X antal timmar och baka bröd. Så. Lantlig. 

Inatt drömde jag att jag brann inne och skulle precis dö och då vaknade jag. 

Eh sån paus det blev där hejdå

jag har en katt. den är söt. den heter otis. den är SÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

Otis heter den. 



wassup

Såå, nu sitter jag i ett stycke soffa och letar efter roliga saker att göra idag, samtidigt som jag tittar på tv och klappar Barbie. Snacka om multitasking! Jobbig stämning på TV:n nu. 
Idag ska vi typ leka bönder och sen ska vi leka friluftsmänniskor och imorgon ska jag leka kyrklig. Så. Kul. Liv. Och sen är den en vecka i skolan, en vecka till och sen LOOOOV. Jag vill ha lov nu.

hail

Idag hade jag tyska. (Hail!) (Det stavas inte ens så!) 
Mm, sen var det såndär middagsbjudning i Jönssonresidentet och det var mycket roligt. Vi diskuterade... negrar och Uggs. 
Och innan det åt jag en massa grejer med Josi och Marit, TOPPEN GIIIRLZZ.

Nu har Josi sån livskris /dör och jag sitter i min säng hos pappa med strumpor mums.

Åh förresten, för att väga upp seriösiteten i förra inlägget; Louise är så söt

"HON GIFTER SIG MED EN ANNAN!!!! 
fast du vet negrar kan bara dejta negrar och därför ser man ingen skillnad på killarna för negrar måste vara skalliga"

Okej. Neger. Fniss.

I’ll smile when you speak, remember all those times I was hoping for something

-

Hej fellöööös

Gissa vem som nyss låg upp och ner i soffan och chillade och sådär? Jag. 
Har ju varit sjuk en lååång tid (cirka en vecka) men nu är jag frisk som en filbunke igen. Förresten, en filbunke? Hur är en filbunke frisk? Varför är en filbunke så frisk? VAD är en filbunke? 

Kollar på två halva män och det är... inte kul. Okej det är lite kul. Ooh, catfight. Okej, inte catfight. 
Så, skolan går bra och sådär. Så. Sjukt. Trist. Har lite ångest inför att jobba men sällskapet är okej. Okej, sällskapet är roligt. Idag sa Jeanette (som bjöd på godis!): "Du och ditt gäng verkar vara som syskon". Aww, thank you Zanetta!!!!!!!!
Lekte någon kändistjej som svarar på frågor i program, där. 

Okejdå, så, något som hänt i livet... Ja... Nya halva männen har börjat! Det är väldigt... skoj. Och nu ligger Charlie med någons mamma. I alla fall, sa jag att livet rullar på? Allt är så kul att jag kvävs. 

(skoja puss på er!)

Yrke: nörd


oh those were the days


Rubrik

Idag är det söndag. Söndagar är tråkiga. Min katt är hungrig hela tiden och pappa är typ på dålig humör (?). Vi ska och handla mat sen och sen ska jag laga maten för jag har tråkigt. Förresten har jag inte ätit något idag och det känns ganska onyttigt att börja med chips. Tror jag ska gå och äta något nu. Inte chips. Typ yoghurt. Ja.

trist

Idag var det en väldigt tråkig dag. Jag har tvättat, lagat mat, cyklat, smsat, sjungit, inte städat, tömt diskmaskinen, smsat, tittat på tv, suttit ute, frysit, svettats, och så vidare. 
Imorgon ska jag träffa ett styck Josi och ett styck Marit i Lund (kanske!) och på måndag är jag superledig och tänkte ta tag i städningen i mitt rum som just nu ser ut som ett boende för en som nyss kommit hem från en resa. Vilket det är. Sucess!

(Hamnade i Slytherin, rönnträ, enhörningssträng, tolv och en kvarts tum, böjbar, röd katt, osv)

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

-

Glad oktober förresten

Tror definitivt det är denna månad vi har stora höstfestgrejen i något land. Tacksägelsedagen, menar jag. USA.

bara jag som inte fattar musikvideon till "best thing i never had"?

Det är typ... wtf? De är typ tillsammans och sen inte och sen... GIFTER de sig? Fattar ingenting. Gissa om jag sitter och ser på den nu liksom. Hon är ganska snygg faktiskt. Hon skulle inte vara så slampig i början bara. Eller vänta, gifter hon sig inte med HONOM? Är det en annan? Fattar fortfarande inget. 

I alla fall

Men ew, nu är det Linkin Park som covrar Rolling in the deep? Men fy. 

I alla fall, Gamleby var roligt och sådär. Kallt på kvällarna och varmt på dagarna osv, som det ska vara. 

Så bög han sångaren är. 

Tiden gick faktiskt väldigt snabbt. Lektionerna var för det mesta roliga och jag hade bara en sur dag. Och inga tårar. Jag brukar totally gråta i Gamleby. Men det fanns liksom inte tid för det för alla andra grät istället. Man bara ojdå. 

Orginalet är sååå mycket bättre just sayin'.

Men det var fint. Det var mycket fina människor. 

JAG TROR HAN LÄSER TEXTEN OCH INTE KAN DEN?????

Och... fint, ja. Rökigt.

RSS 2.0