Synd om mig

Mycket synd om mig. Mega. Ska på bio snart förresten. Synd om mig. Sa jag det?

Josi

Nä, jag har inte såna skor. De är inte med kilklack. HERREGUD JOSI KILKLACK ÄR JÄTTEFULT. puss.

Det är synd om mig

ÅH VAD DET ÄR SYND OM MIG DET ÄR SÅ SYND OM MIG VAAAARFÖR GUD VAAAARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT MIG ÅH VAD DET ÄR SYND OM MIG JAG BORDE FÅ CHOKLAD FÖR DET ÄR SÅ SYND OM MIG OCH JAG HAR FAKTISKT CHOKLAD MEN JAG KAN KNAPPT KÄNNA NÅGON SMAK OCH DET ÄR DYR CHOKLAD SÅ DET ÄR SYND ATT SLÖSA OCH JAG HAR REDAN ÄTIT EN BIT IDAG OCH JAG SKA TILL DANMARK PÅ ONSDAG OCH DET ÄR SYND OM MIG

Åh

Jag är sjuk. Helt jävla sjuk. Gult snor. Hals som fuckar. Kan bara andas genom näsan. ÅÅÅH. Och det är lov. Typiskt mig. Damn you God.

Aw

Det är typ en som kommenterar min blogg. Det är sött. Eller. Ibland är det fler. Typ. VÄLDIGT SÄLLAN CUTCUT. Fast jag bloggar aldrig. Så det kanske är rätt.
Nu ska jag skriva. Jag är lite emo. Och dricker päronsoda (det är äckligt. men kolsyyyyraaa) Och SHIIIIIIIT IMORGON HAR VI PROV NOOO
Sa jag att jag skulle jobba?

Idag har jag fotograferat

Min älskade katt. På alla bilder är det en brödrost i bakgrunden. Okej, jag gillar brödrostrar (rostare?) men... det är lite mycket... liiiite mycket.

Stefan och stolarna

Idag stannade jag lite längre på skolan (jag var tvungen alltså, inget jag gör frivilligt), och jag sprang lite mellan bildsalen och mitt klassrum (vilket inte är ett rum). I alla fall, tiden tog slut, jag och Jenny skulle gå ut ur bildsalen och gå till bussen när Eva (bildis) säger:
"Stefan, kan du inte ta upp stolarna?"
Och det födde en idé. Stefan såg sur ut. Stefan är arg. Stefan är trött. Stefan tänker:
"Fan, inte de jävla stolarna igen. Jag är så jävla trött på de jävla stolarna. Alltid de jävla stolarna. Alltid, varje jävla torsdag, så ska de upp. Jag är så jävla trött på detta, Eva! Kan du inte bara hålla käften? Jag är så JÄVLA TRÖTT PÅ STOLARNA!!!"
Men. Stefan reste sig upp och satte upp stolarna.

Noooo

Det funkade inte. Tusen också!

Förlåt att jag är töntig nu men...

Såhär står det på förstasidan (blogg.se):
Och jag bah måste prova.
Prostitution.

HAHAHAH

Nä. Nu är jag klar. Damn.

Då provar vi igen.

Såhär kan det se ut i ett word-dokument när jag härjar:

Jag förlorade ett vad

Så jag var tvungen att gå ner och handla mjölk. Så gick det med min inne-sittardag.

(detta inlägg finns inte)

NOOOOO DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER FÖR BLOGG.SE HAR FUCKAT SIG IGEN -

Ett litet citat sådär.

Det har blivit så jättepoppis att skylta med sin sexuella läggning att det känns vämjeligt. För min del får de pippa ett kvisthål, huvudsaken de är lyckliga, håller käft och kvisthålet inte kommer till skada

Okänd filosof

Detta gör jag just nu

Och klicka, okej?

Välkommen hit (eller välkommen bort)!

De flesta säger att de hatar Sverigedemokraterna. Ingen vetenskaplig undersökning ligger bakom denna teori, som är grundad på alla demonstrationer som stundat. Om nästan alla hatar SD, vem röstar då på dem? Säkert en månad gammal Metro skrev: "I Almgården i Malmö röstade var tredje väljare på Sverigedemokraterna." Det är inte lite folk, det är trots allt 556 personer. Almgården ligger mittemot Rosengård, bara en motorväg skiljer dessa stadsdelar åt.

Sverigedemokraternas ordförande i Malmö, Lars-Johan Hallgren, säger: "I Almgården upplever man den ickefungerande integrationen. Man har stora problem med ungdomsgäng från Rosengård som kommer över och stjäl cyklar och skapar allmän otrygghet."

Frågan är om Lars-Johan är säker på att det är utländska barn som gör dessa saker? Nej, det kan han inte vara. Om han inte sett det själv förstås. Nu kan det ju vara så att Lars-Johan har sett ett utländskt barn som snott hans cykel. Det är i så fall tråkigt för hans cykel.

 

Men allt ont för något gott med sig. Från utlandet kommer stor del av vår arbetskraft. Även om vi har stor arbetslöshet i Sverige så beror den absolut inte på invandrarna. Visst, det kanske bidrar till den genom att göra vår befolkning större, men det är i stort sätt vårt eget fel att de fortsätter vara utan jobb genom att inte anställa utländska kvinnor och män.

Ni hörde säkert om det, gruppen på Facebook som uppmanade utlänningar Sverige att stanna upp trettio sekunder till fem minuter förra månaden gjorde ett otroligt smart drag. För hur hade vårt land sett ut utan invandrare?

Jo. Det hade knappt funnits några busschaufförer, städare eller byggare. De ställen där vi ser invandrare (och även blågula, förstås) i vardagen.

 

Tillbaka till artikeln i Metro om Ingela Stridsberg som röstar på SD för att begränsa invandringen. När reportern (Johan Mårtensson) berättar att SD fick 34,7 procent i kommunalvalet och 29,9 procent i riksdagsvalet av Almgården säger hon följande:

"Jag är förvånad över att de inte fick fler. När man bor såhär nära Rosengård ser man baksidan av sossarnas och Moderaternas invandringspolitik. Jag umgås med folk från hela världen, jag är inte främlingsfientlig, jag vill bara begränsa invandringen så att de som kommer hit får det bättre."

Det har hon förstås rätt i. Det är inte humant att ta in, säg, 100.000 vuxna flyktingar och ge 50.000 jobb medan man skickar tillbaka resten efter ett tag. Att istället ta in 50.000 och ge alla ett ordentligt jobb vore mer tolerant. Men det är stora summor vi pratar om, även om ett land i krig har ännu fler människor att sända till länder med öppna armar.

Adrian Kaba från Socialdemokraterna säger:

"SD har fiskat röster med retoriken att invandrarna står bakom alla brott och oroligheter."

Det har även han rätt i. Att framställa utlänningar som en dålig del av vårt land har varit deras sätt att överleva, vilket får övriga Sverige att protestera högljutt och stort. Även helsvenskar som inte alls umgås med immigranter.


Klaaaar

En minut innan. Eller nu slog den över. Public sen liksom. Vid tio.

Jag pluggar

Eller, ja, det är ju fel ord. Jag skriver en ledare. Ska bli klar på 25 minuter. Wish me luck. (Men varför bloggar jag dååå?)

Att åka buss

Det är något med känslan att åka buss. Man känner att man är sådär milömedveten som man kan bli, sådär "gud, nu tar vi bussen allesammans! stäm upp i sång! lovat vare ditt ord!" Eller, ja. Så känner kanske de andra. Andra tider på dygnet. Kanske när man är full.
Äsch. Ingen jävel gillar att åka buss. Men det är ändå något speciellt. Något lite "lovat vare ditt ord". Lite mer "lovat vare ordet... vilket var det nu... faaaaan, spela lite på pianot medan jag slår upp'e". Tänk kyrka. Tänk pampiga saker!

Men. När man åke buss så ska man hoppa av efter en stund. Tråkigt men sant. Innan man hoppar av måste man trycka på en knapp. Det är ganska behändigt det. Ganska äckligt "Idag tryckte jag på en knapp som tusen människor innan mig tryckt på". Egentligen inget att skryta om.
Och när man trycker på denna knappen uppstår en sådan där känsla. "Kommer någon förfölja mig nu? Vad kommer hända? Snälla, kan någon annan trycka?" Jag hatar att trycka. Jag fösöker dölja det i något annat, försöker hosta och råka ramla in i knappen, "haha ojdå! här skulle jag visst av ändå, vilket lyckligt misstag!" Mm, som om.

Idag var det en man som missade att dörrarna öppnades. Något att berätta på kafferasten med nöjd röst.
"Den jävla busschauffören stannade inte idag, jävla invandrare!"
"Haha, det är bra Börje! Slog du ner honom?"
"Ja, det är väl klart! Vad annars?"
"Så ska dem tas!"
Och sedan återvänder de till jobbet på Samhall.

Fast han ljög. Inga slagsmål på bussen inte.

Det bästa med gamla kontakter

Är att folk förändras så mycket men ändå inte. "Fast jag kanske är bög" blandas med lite "och alla vänder sig om när jag går förbi i korridorerna". Mm. PUSS.

Haloo

Jag fryser lite. Lite. Det är typ askallt och jag är sugen på chips. Vet ni? Jag ska ta och äta chips.

Min internet är lite sådär

eLAKT och så. bajs å mitt tangentbord då. är typ sdöd. hehehe

Godmorgooon

Åh. Det är tidigt men inte för tidigt. Ganska sent faktiskt. Om man jämför. I valiga fall skulle jag stå på stattionen i eslog och frysa röven av mig.

nej. jag kan inte stava på denna datorn.

I'm only telling you

Hej. Idag var det skola. Inte vanligt. Josi var borta. Det var matte på morgonen. Jag redovisade och sen var det någon jävla lång kommunikation. Och dåligt väder på det. Så jävla pissigt.

So-grej:
Jenny (läraren): Är det någon som säger att kvinnosynen var bättre då än nu så kan jag berätta redan nu att ni kommer få blå minus i pist!
Alla: ...
Någon: FENIMIST!
Jenny: Nej, jag är bara människa.

Duschar

Vi är sex tjejer i min klass. Eller, tja, något sådant. Fem-sex-sju något. Händer sällan att alla är med på idrotten i alla fall, någon släng av sjukdom eller vad som helst.
I alla fall. Klockan halv elva varje tisdag är vår idrott. Man får ta sig dit hur man vill. Till exempel simma. Hur fan det nu ska gå till.
Jajaaaaaa, gud vad jag kommer in på skumma saker, vi har idrott. Lite gympa sådär i en timme, småtrevligt, lite "åh skit i det då manneN", "men kasta en boll huvudet på mig då, jävla idiot" och varför inte "du är ful Nicholas!!!". Ja vad fan, det är alltid han som får de där elakelaka kommentarerna. Fast han är inte ett helgon själv så att.
Och sedan kommer det hemska. Det vi alla fruktar (utom killarna, eller vad vet jag?). Det som är - dumdumdum - duschningen!
Jag vet inte, eller jag menar - jag har ingen jävla aning - om varför tjejer i min klass inte duschar. Vi hade idrott igår, och tjejerna sade "ja men åååh jag vet inte palla MINNS ni när de sa så och hahahahaha" och vi bah "ok". Fast nej, det är INTE okej. Det är ganska äckligt.
Förra året var det dock okej. Då hade vi idrott sista lektionen. Då stack man hem och duschade. Nu är det mer gå-tillbaka-till-skolan-och-lukta-skit. Mm. Mysigt.
Och detta måste ju betyda att de inte anstränger sig så mycket på lektionen för att bli så lite svettiga som möjligt. ELLER? ELLER? Eller?

Detta är jag

Eftersom jag redan skrivit in med "Mj" så funkade inte det juu, men jag tyckte yo funkade. Speciellt när programledaren "och detta var då från kommentaren... jo... yo!" Mm, handlade om självmordet på internet då. Klicka på bilden vet jag!

HHIHI

Jag äger. Jag var nyss med i radio. Min kommentar då. Jag äger dig.

Hej

Jag är lite så P3-kåt. Ligger i min säng och lyssnar på radio. Och luktar allmänt illa. Men ingen bryr sig för jag är ENSAM och asglad för det. (Annars hade jag ju för fan behövt duscha)

Babben

Jag överföll denna lilla sak. Med dörren stängd.
"Baaaaaaaaaarbiiiie! Baaaaaaaaabiiiiiiiiiiie! Babbeeeeen! Bubbeeeeen! Bubbiiiiiis! BARUMBA!"
Mm. Sen öppnade jag dörren och släppte in han. Och tvingade han att posera.

please fall in love with me 'cause it's gonna be like a knock in my face (on a good way)

- alltså det går ju inte eftersom man inte kan vara...
- bög menar du alltså?
- alltså nej säg inte då
- vaddårå bög eller?
- alltså du menar att man inte kan vara så där, det finns många träd i skogen och en kvinna ska ha en stor frisk fura och inte en ful fjollbuske
- ja annars kan jag ju göra en bonad till väggen med tallar och buskar
- nä, inga buskar bara raka träd
- ja, tack pappa! jag måste gå nu då
- ja puss puss

NEJ MEN

Gud. Jag menar allvar. På riktigt!
Jag var borta i tio minuter. Och ingen - då menar jag ingen - uppdatering på FB. Nej. Det kan inte vara sant.
En smiley på det.
:O

Att Levla (redux)

attlevlaredux.blogspot.com såklart. Mannen bakom "Mörkrädd" och "Någon i din säng". Jag tror att jag är kär i hans alster.
Klicka (om ni inte förstod).

Jag lyssnar på Christer

Hhihhi. Älskar det programmet.
Jag har ätit två semlor. Äckligt. Och mn I-knapp funkar inte.

Denna kvinna har ett hus nu


Vem förstås invandrarsvenska (när den är som sämst)?

Idag åkte jag buss hem. Jag visste inte riktigt om mitt busskort skulle funka, och frågade. Samtalet löd:
"Hej, jag vet inte riktigt om mitt busskort funkar. Jag tror det slutar funka klockan åtta."
"Har du inte (...) om kortet (...) före?"
"Eeeh, jo. Det tror jag."
"(...) läsa (...)"
"Ja."
"(...) du kan gå på (...)"
"Tack så hemskt mycket!"
Jag hatar sådant. Vad ska man säga, "jag hör tyvärr inte vad du säger", och om man inte hör den gången då? "Vad sa du nu då? Ursäkta, jag hör inte. Neeej, jag är inte döv, men du mumlar som en jävla idiot."
Okej, nu ska jag inte bara klaga på invandrare. Svenskar kan också vara förjävliga om de mumlar, det är förstås alla när de mumlar. Men speciellt den där invandrarklangen + mummel. Jag förstår inte.
Så snälla busschaufförer (och alla andra); prata tydligare!

HEJ. I malmö.

dsc00097 (MMS)

HEJ. I malmö.


shitshit

jag har bråttom nu juuuu hejdå

HEJ

Har negrat mig idag. Roligt. Här är en bild på min kisse:

BAAAAAJS NEGER

Hej. Jos är här. Hejdå.

Barnlåtar

Jag har roligt. Och lyssnar på musik.
baaaaaaarn

godmurgun

Fast jag har vart vaken i en och en halv tmme. Ska äta scones nu.
ÄGDA.

seven nation army

I'm gonna fight 'em all
A nation army couldn't hold me back
They're gonna rip it off
Taking their time right behind my back

Jag är lite småkär i White Stripes. Men nej, Jack White är inte snygg (som Nelly tycker, den tönten).

Citat of the day (fastän det var några dagar sedan, en vecka typ)

"What would you do to see your wife again? Would you kill? How many men? Hundred? Thousand?"
"I would kill 'em all."
Japp.

Gammal by

TÄNKTE slänga upp bilder här men palla, tar det på FB istället. När jag väl är social där är jag megasocial. Alltså. Så ni vet.
Fiskpinnar och makaroner nu. Mamma och jag är så påhittiga. (Vi hade ingen mos. RIP)

andas i fyrkant

mum always told me to breathe in a square
-
Ibland måste jag andas i en fyrkant för att inte ramla omkull
och jag tror att jag är kär i ditt leende när du ser på mig med en blick som säger att du inte bryr sig alls
och jag älskar dina ögon när de söker bekräftelse som de aldrig får
och jag vet att vi skulle vara bra tillsammans
och må som vi förtjänar så se mig och ta mig till dig eller
ge mig den blicken som du ger till krypen som bugar inför din skönhet
jag älskar dig

Idag fyller John Lennon 70 år

Fast han är död. Han blev fyrtio år. RIP.

Men alltså

Var ju lite Småland då. Hemma nu. Asskönt.

Tjutju

Gissa vad bitches? Jag är i småland! Jag sitetr vid en dator i småland. Jag är cool.

Nelly och Lisa sover med mig och Jenny. Vi har haft hemkunskap och nu ska vi äta (igen) och sen ska vi ha bild. Vi är coola.

Och dessutom har vi rast i en timme. Vi är bäst.

Förresten

Vi ska så iväg snart. Till Annika. Och hämta henne liksom. Och mamma har klädproblem. For u info.

Tja jag är snygg.

dsc00048 (MMS)

Tja jag är snygg.


Min hals

Panik. Och gissa vad jag gör istället för att springa runt i huset och "aaaaaaaaaah halstablett"? Jag sitter lugnt kvar och gör konstiga ljud.

Hej

Idag är det lördag. Och skitkallt. Så jag sitter här och brrrbrrr-ar. Inte ok.
Ikväll är det partiiiii hemma hos farmor. Bara skojade. Släktfest. "Askul".
Och såhär snygg är jag dåå:
Nu, alltså. Blev lite konstigt där. (Förstod det själv.)

RSS 2.0