hej kngen här

¨'

 

HJÄRTA¨¨'

besök jozsi;P¨¨

 

.blogg.se'¨

 


Jüs

Dagen , ungefär. Söt.

FATTAR inte

Alltså på riktigt, jag förstår inte. Jag förstår verkligen inte. Fattar inte. No entiendo. A-L-L-V-A-R-L-I-G-T. Helt plötsligt flänger jag runt (och bara... smälter så fort namnet nämns) och sedan bara faller jag ihop och blir helt nej men. För det går inte. Nej, det går inte. Det går inte. DET GÅR INTE FÖR I HELVETE. Det finns ingenting sånt. (Men vad är sånt? Vad i helvete är sånt? Vad menar du med sånt?) Det finns faktiskt, just, ingenting. Ingenting och då blir det ingenting sånt och VADÅ FINNS INGENTING, DET FINNS JU INGENTING ATT FINNAS INGENTING I? Det finns ingenting där och har aldrig funnits och just därför att det inte finns ingenting där finns det ingenting att finnas någonting i vilket blir ingenting i hela stora taget ingenting, nada, niet. Inget. 
Men ändå. Faktiskt så fattar jag inte. Jag fattar att det inte finns någonting att fatta men ändå så fattar jag inte det det inte finns att fatta. För. Ändå. Långt där inne finns det (som skrivet) något längtande, väntande, älskande, MEN, det är bara skrivet, right? Och dessutom är det (sant) inte sant för att, det finns faktiskt en annan, som är mycket bättre, och därför är det bättre om den längtan är till honom. MEN ÄR DET SÅ? Nej, det är väl inte så. Det är väl inte så ändå för det är väl SÄMRE om den längtan går till någon som inte längtar tillbaka och FAN vad perverst det låter. 
Eller så bara skiter man i allt.

Oj vad fult hon ritar!

Det är en hand. Inte en fot. Jag lovar.

Jobbajobbajobba


Hm

Nu blev jag glad. Och borta från skolan. 

försvinnaright

Men fuck då

Palla rubriker. Idag:




Borriborr

Min broder och min moder borrar på mitt rum. Och jag har nyss färgat håret och skall platta det typ nu. Fast det kunde jag inte. Var är mn mobil?!

sitter här och chillarN

chillarN
Nelly är cp slå henne.

Today

Idag så var jag och handlade på Bo Ohlssons like the geeks we are. Notera att meningen börjar i jagform och slutar med ett vi. Everybody want's to be a Lady Gaga. IDAG var jag på middagsbjudning hos någon av mammas killes kompisar. Komplicerat det där. Min ena nagel blev kort. Sedan gjorde jag ingenting. Sen försvann min jag har aldrig färgat hår-oskuld. Det var dramatiskt. 
Såhär såg min katt/jag ut:

Jag har en söt katt

Hon tycker om mig igen! Idag kommer Josi! Jag hare nyss duschat! Jag har oranga naglar (mah new styleeeh)! Jag vet inte om det ska kännas bra eller dåligt!

Gjorde jag det inlägget och i sådana fall dess återkomst:

Fula forever.

Vem är det som skriver så högt?!

Josi bankar på sitt tangentbord. Det låter högt som fan. BANKBANK. Vi skypar. Det är mycket töntigt. Vi är gay. Jag ligger i sängen och är gay (borde duscha). Aj min hals och söta söta kissen.

Look A Like

PETER SETTMAN?
GOOFY?!

Srsly de skrattar lika. Jag ligger två sms back.

All hail to Maxi

Men jag tycker vi tar lite foto på det. Bara foto hela tiden. Ganska tråkigt I guess men shit the same. Nelly och Josi har lämnat mig (daaamn vad sent du äter Josi). Imorgon blir det... Josi. Och på söndag blir det... Josi och Marit.



"To serious" eller "JAG HAR FÅTT SAKER!!!"

Ni kan välja rubrik. Väljer ni alternativ ett ser det ut såhär:

Fuck my life men ändå fuck your life eller fuck our lifes. Utropstecken MEN ärlig talat det vore skönt med ett dåligt svar jag är en vampyr jag suger du spyr. Fast så gjorde du det inte och asnajs är det för det skulle gjort hela saken värre.  HALLÅ VÄRLDEN KOLLA OCH SE FÖR FAN. Cp. Det liksom ramlar omkring. Allt. Och så rasar det och FUCK IT.

Väljer ni alternativ två ser det ut såhär:

Idag fick jag saker av min kusin! Yay! Ungefär såhär såg det ut:


Här ligger jag och chillar och ser allmänt tjock ut. HEHE.
Här kommer jag på att den gula saken är mitt på mitt bröst. HEHE.
Här smsar jag. HEHE.
Här visar jag upp två saker jag fått och ni bryr er inte. HEHE.
Här är Britney Spears saken jag fick. LOVE IT.
Här flippade jag ut av lycka!

Tjalalalala

För trött.

ego!


vi möblerar om

Lalalala. Kommer en bild och lite cribs sen. Gamleby får komma upp på fb istället.

Och det var Gamleby

Jag tänker uppdatera snabbt för jag är trött och ska sova och har inga bilder. Det var ROLIGT och sen var det TRÅKIGT och sen var det SURT och sen var det SÖTT och sen hände inget och sen var det bara en massa listor. Resten minns jag inte riktigt. Mys.

Ojdå

Nelly har klagat. Så jag skriver. Och meddelar att jag inte kommer skriva mer i veckan. Tror jag. Gamleby vet ni. 

Jag skulle egentligen träffat Stella i fredags men gick hem från skolan på grund av sjukdom (förlåt, förlåt, förlåt gånger tusen). Sedan åkte jag till stugan. Otroligt tråkigt och jag fick en fet jävla förkylning på köpet. 
Sedan var det lördag och jag... såg Melodifestivalen. Vi gillar inte Eric Saade. Jag och min blogg alltså. Vi är ett team. Och Smilla var försvunnen i helgen också. Det var jobbigt men hon är tillbaka. (Och kanske gravid!)
Sedan var det söndag och jag gjorde INGENTING AAAAAAALLS. Förutom att sjunga konstiga låtar, spela Sims, simma, spela Sims, äta, spela Sims, äta chips, spela Sims, provköra en bil (det var bara skummt. Varför gjorde vi det?) och spela Sims. Och äta och duscha. 
Och jag är väldigt såhär jätteinsatt i... något. Glömde vad jag skulle skriva. HEJDÅ. Och jag har packat också. Här kommer... bilder!


Första Gamlebyet ever.
Nelly hade BH på sig.
Andra Gamlebyet ever.
Nelly hade BH igen.
Jenny sov och sen tog det slut.

Mjau

Är lite död. Ska laga mat snart. Har målat naglarna. Denna låt är mycket fin: Ed Harcourt – This One's For You.

Gårdagen igen. I bilder


Gårdagen i bilder

Ungefär såhär var gårdagen. Kvällen. Natten.

Först lite mat. Fransk lyxpotatisgratäng från Skåne. Och ben och oxfilé men den fick inte vara med på bild.

Sen var det dags för TP. Jag och Felicia drack te.

Jag och Felicia.

Pappa var hundra procent säker på att han skulle vinna, som vanligt.

Jag och Felicia ledde stort.

Pappa försökte mörka att det gick så bra för oss.

Det gick mindre bra för Benke/pappa. De hade svårt att bestämma vem som var vem.

Sen gick det bättre.

Vi hade ljus tända. Sådär mysigt.

Sen så tog det slut för jag och Felicia vann. Då blev pappa sur på låtsas. Sen tände vi en kinesisk lykta och sov.

Det är mooorgon

Har lagat scones. Har ätit scones. Funderar på what-to-wear. Vi ska handla idag. Och hyra film. Och sånt. MmM. Sen. SEN. Ska vi... eh. Sova.

Hail

Sitter helt jättekonstigt i sängen. Lagar potatisgratäng. För övrigt. Gästen + pappa grillar. Andra gästen... lyssnar på musik. Poor girl. Wilmer gör jag vet inte. Så ni vet lägeskoll jao. Nu gick Wilmer förbi I think.


Såhär seriös är jag. Mitt hår är fint.

Vi gästar här. Pappa frågade om de ville h...

Vi gästar här. Pappa frågade om de ville ha en bärkass glass. Tjejen misshörde och frågade sin far om han tyckte om bärkas. Hehe.


Best buy jag svär

(vi har blivit av med katten!) I love H&M och Paul Simon! (UTROPSTECKENDAGEN!) Nej Nells det är inte därför! Här kommer saker jag ska köpa någon gång!:



JAG VET MAN BARA VAAAA?!?! SEDAN NÄR DRIVER HON MODEBLOGG OCH JAG BAH LUGNA ER SVÄR asså igår var jag bah ute med rahlenfeldt (föredetta krillebooi ;)) och vi bah drack sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå mycket jao!

She got nothing on (but the radio)

Är lite. Glad. Idag. Vet inte varför. Bara allmänt. Och huvudvärk men det gör inget puss på er!

Jag är het naken

Nu lockar jag tittare tror jag. Fast jag är ju det. Het naken. Men det vet ni inte. Som tur är. 



Nu är det så att ni måste

Lyssna på denna låten. The Cranberries – I Just Shot John Lennon Den är fin. Den är... fin. Eh, fin. Nu har jag inget mer att skriva för att skriva att den är fyra gånger är bara konstigt. (den är fin!)

Dricker te förövrigt och bråkar med världen och för att definiera min caps lock-knapp och mitt liv.

(denna är också fin: The Vaselines – You Think You're a Man
och denna: Carl Norén – Going Out Tonight)

Glömde

Länka. Söta Nelly. Inte för att de som läser min blogg... inte vet vem hon är men ändå. Nelly, alltså: här. Och min statistik. Den höjdes en massa den 20:e! Tack Josi I guess. 

Sitter och skriver in saker på datorn. Är kallt som fan i hela huset. Det är alltid kallt. Får damp. Det är KALLT. Imorgon ska jag köpa en tidning, lol. Puss på er.

Skola dör jag svär

Skola dör jag svär


Hej

Jag är lite. Sjuk. Min huvudvärk dödar mg. (Varför sitter jag vid datorn?) Ska kolla min statstik snart. Josi tror att den har höjts. I så fall: TACK. Annars: ... tack. Läser... saker, på internet. Haha, töntigt att jag skrev så. Klart jag läser på internet. Var annars, liksom? Nelly har skaffat blogg.

Jag har hittat ett par snygga shorts. De är snygga. Som jag sa. Jag ska köpa de. Senare. De är mycket snygga. Jag avlider lite för de är snygga. Många andra tycker antagligen de är snygga och det känns lite med risk att se ut som alla andra och frågan är om det är värt det. Mm, kanske. Lyssnar på musik, förresten. Har en underbar skiva. Ska lyssna på den nu. Eh.

Ikväll är det The Mentalist. KÄRLEK.

Omotiverad bild:



RSS 2.0