F

Ett F där uppe. Orginellt som tusan. Idag ska jag på fotboll och det ska bli tråkigt och jag funderar på det bästa sättet att dissa det. Har en väldigt bra idé i alla fall. Vill ha majs. Gawd.
............ jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Har inget att skriva om egentligen. <- Det blev felstavat va? Gud jag börjar få dyslexi, jag lovar.


Sådär såg jag ut i lördags.

Chilla för fan

Eh. Vissa har damp men det är väl okej och imorgon är det valborg!

ståaldrigstill

åh orkar inte vill bara lägga mig ner och palla göra något eller stirra in i taket och vara sådär jättedeprimerad så folk bryr sig och fattar men det gör de inte FUCK U

Kära "någon"!

Som frågade Varför har du mittbena?

Gissa varför? Jag tycker det är snyggt!

(Nelly? Du behöver inte vara anonym.)

dear diary

Städa. Bio.

snygg

Snygg dag när vi ska på ännu en påskfestgrej. Roligt. Äggmålning och sånt vet ni. 


Gillar min tavla som är med på de mesta egobilderna nu när jag flyttat skrivbordet. (borde städa)

slut

Nu är det slut på alla sorters fester. Igår hade vi påskfrukost som sedan blev middag (fast vi gick hem en gång mellan) och jag blev lite illamående och nu har jag värsta förkyldningen och det gör ont i min arm. Inte nu längre. 
Det är liksom fint väder men blåser så det är ändå kallt. Egentligen skulle jag handla idag men sket i det eftersom min kropp inte vill. Dumma kropp. 
Ska snart slå ner min lillebror och släpa ut han i trädgården så jag kan se TV.

ciao

fezten

Vad jag gör? Jo, jag äter glass.
Vaaa? GLASS?

fezt NEJ MEN

Inte mer fezt nu. Nu är vi liksom chill och har solat så vi blev röda och KAN INTE LOUISE STICKA SNART?! Nej men det är chill. Varmt.

fezt

gfezt!

fezt

Idag är det fest. Såhär ser det ut när jag förbereder mig:


Grattis till kissekatt 13 år!

Jobbigt läge

Hatar dig. Louise. Hade vi varit tillsammans hade det varit slut. Nu är vi inte tillsammans. MEN DET ÄR SLUT ÄNDÅ. 
(61 nya händelser)

MmMmmMm

Nu har jag beställt skorna. Snacka om impuls.

Viagra

Alltså. Skämtet dog för det stavades helt annorlunda... men ändå. 



:(

It's all about the shoes

Måste köpa nya skor. Är dödstrött på mina gamla. Blir ledsen när jag ser dem!!! 


Såna här skor vill jag ha. De finns på H&M. Tror Kissie har såna. Minuspoäng. Man måste köpa de på internet. Minuspoäng. De är fina. Pluspoäng. De är konstiga uppe. Minuspoäng. 
Tar de inte. KANSKE.

Okej det var de enda fina skorna så ska ge mig ut idag och leta mer. Kanske hittar jag the loving ones!!!

Söndag i sängen

Vill ha ett blommigt överkast och ska resa mig nu.

Påsklov ju

DET ÄR PÅSKLOV NU. Missade det. PÅSKLOV. Svettas. Sover.

fezt

Vill behålla känslan av ett romantiskt poesilandskap. Hand i hand med världens kärlek. Eller smsa långa texter och bedyra kärleken hela natten. Skratta åt omöjliga saker. Se folk i ögonen på riktigt. Ta vackra stilleben. Lyssna på musik på sjukhus och gå hela natten i en stad av höghus. Le mot främlingar på tåget. Läsa böcker för någon i solen. Vara snygg i bikini, eller ful, för ingen bryr sig! Ha runda solglasögonen som på sjuttiotalet. Låtsas vara någon annan, någon konstig. Svara i telefon och skrika ”Batman!” Ha födelsefester. Söndag i sängen i solskenet. Möblera om. Städa. Ha ork att göra någonting. Luncha med en vacker mamma som verkar vara syster. Cykla i natten. Vara kär. Sjunga högt och inte skämmas. Lämna människor som drar ner. Skriva långa nonsenstexter. Vänta på sms. Stirra in i väggen.


Vill hålla fast vid känslan

Men det glider liksom bort. Söndag i sängen men sängen står fel. Måste möblera om. IGEN. Är egentligen nöjd. Vill ha en säng som står vid fönstret. Om ni undrar. Allt känns egentligen fint men fel.

Årets första myggbett


Your song

Fin. Jobbig men fin dag. Jobbig för att det blev för mycket skratt. SKOJADE. Synagogan var tråkig men moskeén var fin. Eller hur det stavas. Moské alltså. Hehe, tog två stavningar där. 
Ska chilla nu. 



Bumpa

Ordlek till förra. Händer inget men har fotat och orkar inte lägga in. Mat kommer snart och sen ska vi visst se en film. Mhm. Sjuk som fan förresten.

Umpa

De senaste dagarna har jag spelat Sims. Och sett på TV lite. Och spelat sims. Och varit på HAB med Wilmer och pappa. Och spelat sims. Och varit och lunchat med mamma. Och spelat sims. Och nu ska jag till stugan. 

Och det är inte så jävla bra.

Orkar bara inte ett tag

Låt mig ta en paus.

HAHAHAHA


Chillar

Hos Maxi för jag är Maxi. Ska snart till kyrkan och sen ska jag antagligen handla. Idag är stora projektdagen:
  • Kyrkan.
  • Handla pincett (SUPERVIKTIGT) och sängkläder. Och kolla om det finns en klänning.
  • Möblera om. Jag har en superidé.
  • Och städa dådå. Det gör man när man möblerar om.
  • Och städa toan.
  • Och ta någon rensning av köket. Fy fan.
  • Hämta cykeln hos Amanda. Har fått låna hennes. Min är lite misshandlad.
  • Bädda om sängen med nya sängkläder.
  • Sova.

Vet ni vad

När jag var liten hade jag talfel. Det stör mig i den här Hannes-talfels-röran.

Stora armgester

Förresten, I DET STORA HELA, känns det som att:
"Är det okej att jag går och tar livet av mig?"
"Javisst."
Eller:
"Hur är läget?"
"Tja, otroligt hemskt. Mitt liv suger och jag hade mått bättre av att vara död."
"Men dö då."

Kraschlandning

Alltså vad fan. Lyckorus. Det är så sjukt konstigt. Vill inte ens skriva så. Vill vara borta ouppnålig och sånt, fast jag vet att jag är det ändå för ingen fattar. Skjuter bort den bästa vän jag har (alltså bästa vän fast jag har aldrig haft någon bästa vän på riktigt för om man berättar allt för någon blir man en hög av sörja som är så sjukt sårbar och jag vill inte aldrig vara sårbar) för jag är helt jävla dum i huvudet. Eller så gör jag inte alls det och då är jag dum i huvudet i alla fall. Orkar inte ljuga och uppräthålla samtidigt som det inte är alls vad jag gör för jag är jävligt glad men det är nog som att vara hög (tror jag) och sen bara landa fast inte mjukt och fint utan som när piloten i panik ropar "kanske kan det vara så att vi kommer vara tvunga att landa i havet nu för planet är cp och vi kommer dö... whoops!". Ungefär så är det. Jävligt jobbigt.
För jag vill inte dö. Inte nu och inte i havet. Fast är jag tänker efter vill jag nog dö i havet när jag väl ska dö. Fast inte. Vad i helvete jag biter på naglarna. Det är nog panik. Panik. Varför har jag panik. Idag började jag gråta utan anledning. Det gör jag fortfarande. Det är patetiskt och jävligt onödigt. Och när jag säger JAG VET INTE VARFÖR så mssuppfattar ni det är bara jaha du vill inte berätta MEN JAG VET FÖR I HELVETE INTE VARFÖR ERA JÄVLA CPIDIOTER. Jag pallar liksom inte. Förresten blöder det i mitt öra. 
Jag pallar inte:
- kompisar som säger att de är "tjocka" och behöver "banta" för att "deras ben går ihop där uppe". De är två. (AH EN SKAFFA EN HJÄRNA FÖR FAN)
- kompisar som liksom... 
Nä. Det var nog allt.
Och så orkar jag inte. Eller nej. Jag orkar. Jag vågar inte. Jag vågar inte säga såhär känner jag. Jag står för vad jag tycker och sådär. Ja. Jag kan skrika ut mina ÅSIKTER men de är just åsikter. Det är något jag tycker. Något jag KÄNNER är så jävla annorlunda. Det är en helt annan sak. Det jag KÄNNER är något jag har fått för mig att folk kan utnyttja och då. JAG VET INTE. Då får de väl utnyttja det? Nej. Varför kan man berätta en sak för en och inte för en annan? Hur berättar man? När berättar man? Man berättar inte. FAST DET MÅSTE MAN. För det kanske gör en starkare och mer sammanbunda. "Hej kompis nu ska jag berätta de mest basics facts jag har problem med att folk rör mig (en annan värld) och är kär i blablabla mina föräldrar är skilda och min lillebror är helt jävla idiotisk och jag hatar att jag älskar honom". DET om något borde få sammanbundenheten att fungera. Men det är ju inte så jävla lätt. Och om inte personen berättar heller. Fast det gör den väl. Har bara inget att berätta. 
Förresten kanske jag borde utreda det. Om jag nu är cp. För jag tänker ju på det själv. Om det skulle vara så. Fast om det inte finns några piller man kan ta känns allt så jävla onödigt. Och jag orkar inte bryta ihop inför någon psykolog och prata ut om mina problem. VILKA PROBLEM? Det varierar för fan från dag till dag. Dag 1: Vän arg. Dag 2: Vän vän, andra vän arg. Dag 3: Ingen arg. SUCESS! Men det kanske bara är jag. 

aspergers?

RSS 2.0